• Pregledajte našu ponudu odjeće, obuće, naočala, kapa za ribolov, kampiranja i izlete.
• Za kratak vodič za kupovinu odjeće i obuće pritisnite ovdje.
• Reber horizontalni top za kobasice kapaciteta 8kg je proizveden u Italiji
• Dvije brzine rada (spora za pražnjenje, brza za punjenje)
• Dolazi sa 4 PVC tuljka dužine 20cm
• Odvojiva inox posuda za lako punjenje i čišćenje
• Sa silikonskom brtvom ugrađenom na potisnoj ploči – za kvalitetnije punjenje
• Punilica je sastavljena i spremna za korištenje
• Potrebno je oprati punilicu prije i nakon korištenja
• Kočnica protiv micanja topa prilikom punjenja
• 8 gumenih nožica na dnu punilice protiv proklizavanja, za stabilnost i ugodnije korištenje
• Promjeri tuljaka: 15cm, 23cm, 29cm, 37cm
• Težina punilice 9kg
• Dimenzije punilice 20x66x18cm
Na zalihi
• Proizvedeno u Italiji
• Sa silikonskom brtvom (imamo rezervne u ponudi)
• Dvije brzine rada (spora za pražnjenje, brza za punjenje)
• Letva od karbonskog čelika
• Zupčanici čelični
• Aluminijsko kućište reduktora sa samopodmazujućim četkicama
• Certifikat: Italian Legislative Decree 108/92 – Directive 89/109/EEC
• 4 PVC tuljka 19cm dužine (4 širine: 11mm, 20mm, 24mm i 34mm) (imamo rezervne u ponudi)
• Odzračni ventil (imamo rezervne u ponudi)
• Odvojiva inox posuda za lako punjenje i čišćenje
• Težina 30kg
• Dimenzije 78 x 28 x 26 cm
Nema na zalihi
• Tre Spade Takaje uređaj za vakumiranje je jedina vakumirka koja može vakumirati sve vrste staklenki sa metalnim poklopcem
• Tijelo izrađeno od ABS i inoxa
• 220-240 V / 50-60 Hz
• Četiri načina rada: automatski ciklus, ručni ciklus, vakumiranje staklenki i zatvaranje
• Dvostruka šipka za zavarivanje vrećica (širina 3mm) sa odličnom otpornošću na visoke temperature
• Jednostavne i precizne postavke za zavarivanje
• Čisti, jednostavan i moderni dizajn
• Ugrađeni sustav (cijev) za vakumiranje staklenki
• Odvojivi pladnji za lako čišćenje
• Dolazi sa: 10 vrećica i 2 ventila za staklenke
• Težina 3.1 kg
• Dimenzije 36.5 x 18.5 x 11 cm
• Dužina šipke za zavarivanje: 33 cm
• Upijanje: 200 W
• Maksimalno vakumiranje: 800 mbar
• Brzina usisne pumpe: 16 litara u minuti
Samo 2 komad(a) na zalihi
• Tepsija za mast pocinčana koja odgovara za ispod ražnja sa motorom iz naše ponude
• Stavlja se ispod pečenja kako bi skupljalo mast i dijelove što otpadnu
• Dimenzije: dužina 140cm, širina 40cm
• Sa dvije ručke za nošenje
• Inox tepsije za mast iz naše ponude pogledajte ovdje
• Ražanj sa motorom iz naše ponude pogledajte ovdje
Samo 2 komad(a) na zalihi
• Ovalni štrajher za nož dužine 300mm
• Ukupna dužina 420mm
• Širina oštrača 20x10mm
• Rez: srednje fini rez
• Dimenzije drške 40x30mm
• Materijal drške: Polypropylene (PP), crna
• Težina 405gr
Samo 1 komad(a) na zalihi
• Kotao za kolinje je duboki, emajlirani i nehrđajući, kapaciteta 60lit.
• Za kuhanje čvaraka, topljenje masti prilikom kolinja
• Promjer na vrhu 60cm
• Visina 33cm
• Široke i velike metalne ručke za siguran i udoban prihvat
• Od nehrđajućeg materijala
Nema na zalihi
• Kemper ručni plamenik sa regulatorom i upaljačem ukupne dužine 95cm, promjer glave 60mm
• Služi za spajanje na gumeno crijevo (nije uključeno) i za šurenje svinje na kolinju
• Ugrađen piezo upaljač za brzo i sigurno paljenje
• Žica za paljenje je zaštićena u dodatnoj termo tubi spojenoj sa cijevi
• Ugrađen regulator jačine plamena
• Ergonomski oblikovana gumirana drška protiv proklizavanja i kada su vam ruke mokre
• Visoko kvalitetni proizvođač iz Italije
• Potrošnja 0,5 bar (2200 Kg/h), 3 bar (5700 Kg/h)
Nema na zalihi
• Celulozni polupropusni ovitak sa jednom stranom već zavezanom mesarskom špagom
• Debljine: fi65, 75
• Derma crijeva za salamu kolagenska dolaze u komadima dužine 50cm, 5 crijeva u jednom pakiranju
• Ovitak je namjenjen za polutrajne i kuhane kobasice
• Svježe proizvedeno u EU
• Crijeva su porozna (šupljikava) i crvene boje
• Maksimalna temperatura za kuhanje 72C
• Prije punjenja ovitak namočiti u toploj vodi temperature 35C na 30min
• Ovitak se može dimiti i kuhati
• Ovitak nije jestiv
• Čuvati na suhom i tamnom mjestu
• Najbolje upotrijebiti do 12/2022.
Na zalihi
• Kotao za kolinje je duboki, emajlirani i nehrđajući, kapaciteta 100lit.
• Za kuhanje čvaraka, topljenje masti prilikom kolinja
• Promjer na vrhu 65cm
• Visina 45cm
• Široke i velike metalne ručke za siguran i udoban prihvat
• Od nehrđajućeg materijala
Nema na zalihi
• Crijeva za salamu kolagenska dolaze u komadima dužine 50cm sa jednom stranom već zavezanom mesarskom špagom
• Prodaja i cijena je za 1 komad (50cm)
• Debljine: fi45, 50, 55
• Svježe proizvedeno u EU
• Služe za kobasice, salame, kulen, krvavice itd
• Crijeva su porozna (šupljikava) i crvene boje
• Maksimalna temperatura za kuhanje 72C
• Prije uporabe držati 15-20min u vodi sobne temperature (20C) sa 10% kuhinjske soli
Nema na zalihi
• Vaga do 500kg digitalna kranska služi za vaganje teških tereta
• Načini rada:
1) direktno na monofaznu struju (dolazi sa adapterom za 220V)
2) preko ugrađene akumulator baterije koja se puni preko uključenog adaptera
• Isprobavamo prije slanja
• Iznimna preciznost u 100gr
• Sa čvrstom, preklopnom, čeličnom kukom sa osiguračem protiv otkačenja tereta
• Crveno pozadinsko osvjetljenje za ugodan rad pri niskom svjetlu
• Ugrađeni alarm upozorenja protiv preopterećenja
• Čvrsta gornja kuka od čelika kako bi se vaga objesila
• Dimenzije vage: 15×9.5x9cm
Samo 2 komad(a) na zalihi
• Toplomjer za kuhanje koji mjeri od 0-120°C koji se uranja u vodu ili zabija u meso
• Promjer 54mm
• Dužina igle 12.5cm
• Za sigurnije i kvalitetnije kuhanje
• Izrađen od kvalitetnog inoxa otpornog na koroziju i visoke temperature
• Napomena: glavu mjerača ne uranjati pod vodu, samo iglu
Nema na zalihi
Kategorija: Oprema za Kolinje
• Sva naša Oprema za Kolinje.
• Korištenjem filtera brzo pronađite proizvod koji tražite.
• Ako ne pronađete što tražite, predlažemo da isprobate i našu naprednu tražilicu.
• Par savjeta za odabir opreme za kolinje i kuhinju:
• Pasirka za rajčicu može pasirati i više od same rajčice, provjerite u opisu proizvoda za što su ju sve naši korisnici uspjeli koristiti
• Za kontrolu svinje predlažemo čeličnu sajlu, za omamljivanje pištolj za stoku, a za čišćenje strugač (gloknu) sa izvlakačem papaka.
• Za obradu imamo noževe, oštrače, satare, pile za kosti, izvlakače rebara…
• Za daljnju obradu mesa imamo mješalice za meso, punilice za kobasice i ćevape, pekač za čvarke, ručne ili motorne mesoreznice, kuke za vješanje mesa…
• Trebate li pomoć pri odabiru, Josip će vam rado pomoći (091 150 9405).