EL-DA štiti i brine se za vaše osobne podatke (Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća; Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/2018).

Koje podatke vašim unosom prikupljamo i u koju svrhu:

Ime, prezime, email adresa – za registriranje i ponovno logiranje korisnika, za poziv putem emaila na ocjenjivanje kupovine od treće strane “CusRev” nakon poslane narudžbe
Ime, prezime, adresa, email adresa, kontakt telefon – za obradu i praćenje narudžbe, za riješavanje reklamacija i upita o narudžbi
email adresa – za podsjećanje na ostavljene proizvode u košarici

Nakon primitka email poruke s ponudom moguće je odjaviti se od primanja takvih poruka klikom na poveznicu “odjavi se” koja se nalazi na kraju svake email poruke.

Koristimo Google Analytics za mjerenje posjećenosti naše stranice i praćenje pregleda pojedinih artikala. Ukoliko ne želite da pratimo vaše navigiranje našim stranicama, možete koristiti Google Analytics Opt-out dodatak za preglednik https://tools.google.com/dlpage/gaoptout za upute o instaliranju).

Vaš korisnički račun će se automatski obrisati nakon 12 mjeseci zadnjeg ulogiranja.

Sve informacije o cookies (kolačićima) te kako iz maknuti iz preglednika pogledajte na www.aboutcookies.org.uk.

Imate pravo zatražiti brisanje svih vaših podataka koje čuvamo putem našeg emaila. Neke podatke ćemo možda morati sačuvati radi ugovorne i zakonske obveze.

Naručivanjem preko sljedećih kanala komunikacije – bezuvjetno prihvaćate naše uvjete poslovanja i politiku privatnosti:
telefonski poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Facebook, Njuškalo, email.