Haldorado Max Motion Boilie Long Life 800gr 20mm Slatki Ananas

HD28519

10,80 

• Haldorado Max Motion Boilie Long Life ukupne količine 800gr, promjera 20mm, arome Slatki Ananas
• Ovisno o veličini i temperaturi vode, može trajati 48 do čak 72 sati
• NIJE ZA LJUDSKU ISHRANU
• Proizvedeno u Mađarskoj

1 na zalihi

product-page-trustmarks
Opis

MAX MOTION Boilie Long Life bojli je vrhunska kvaliteta proizvod namijenjen kako za hranjenje tako i za mamčenje riba, dostupan u verziji “Long Life” za dugotrajnu upotrebu. Zahvaljujući svojim sastojcima i teksturi, ovi bojli su idealni za upotrebu do 48 do čak 72 sati. To znači da ne morate brinuti da će se bojli rastopiti ili otpasti s vaše udice prije vremena, kao ni da će ih bijela riba lako uništiti. Oni kontinuirano otpuštaju atraktante u vodi, teško upijaju miris mulja i privlače čak i kasno dolazeće velike šarane.

Za hladne vode tijekom proljeća preporučujemo upotrebu najmanjih, 20 mm bojli, dok se s porastom temperature vode i apetita riba može preći na veće bojle.

Naš Slatki Ananas bojli predstavlja prvu “ugljikohidratnu” varijantu u našoj ponudi, koja ne sadrži gotovo nikakve proteine životinjskog podrijetla. Već godinama je dio naše ponude, iznimno popularan i omiljen među ribolovcima. Njegova živopisna žuta boja, ugodan okus i intenzivna, prodorna aroma ananasa brzo privlače pažnju. Radi se o stabilnom i čvrstom bojliju koji može dugo izdržati u vodi, ali njegova popularnost prije svega proizlazi iz činjenice da brzo privlači ribu. Nije toliko selektivan kao neki bojliji namijenjeni lovu velikih riba poput Crnog Lignjuna, Začinjene Crvene Jetre ili Velike Ribe, ali zato izvrsno i brzo privlači ribu gotovo svugdje. Ako planirate provesti samo vikend ili 2-3 dana uz vodu, a ne želite gubiti vrijeme na male šarane, Slatki Ananas je jedna od najboljih opcija za hranjenje i mamčenje. Štoviše, nije potrebno koristiti ga u velikim količinama. Dodavanjem 1-2 pakiranja kuhanih, začinjenih sjemenki ili pelleta različitih vremena otapanja, možete povećati količinu atraktanata i zadržati ribe u blizini, dok bojli izvrsno selektira veće primjerke. Nemojte se iznenaditi ako uz velike šarane ulovite i kapitalne amure, jer i oni vole Slatki Ananas! Ovaj tipičan bojli za toplu vodu posebno je učinkovit u periodu od svibnja do rujna, kada je voda toplija, a njegova učinkovitost raste s porastom temperature vode.

Za najbolje rezultate i selektivnost, koristite isključivo ovaj bojli, bez dodavanja bilo kakvih kuhanih sjemenki ili peleta. Iskustvo pokazuje da, čak iako zvuči nevjerojatno, dodavanje drugih sjemenki smanjuje šanse za ulov i privlači manje ribe. Miješanje veličina 20 mm, 24 mm i 30 mm bojli može biti efikasno. Preporučujemo sljedeću kombinaciju: 1 vrećica 20 mm bojli, 1/2 vrećice 24 mm bojli i 10 komada 30 mm bojli. Najviše riba ulovljeno je s 20 ili 24 mm bojlima, ali za veće primjerke preporučujemo korištenje 30+ mm veličina bez Pop Up-a.

• Haldorado Max Motion Boilie Long Life ukupne količine 800gr, promjera 20mm, arome Slatki Ananas
• Ovisno o veličini i temperaturi vode, može trajati 48 do čak 72 sati
• NIJE ZA LJUDSKU ISHRANU
• Proizvedeno u Mađarskoj

Težina

0 , 8 kg

Aroma

Slatki ananas

Mamac vrste

Tonući

Promjer boile pelete

20mm

Proizvođač

Haldorado

Boja mamca

Žuta

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija

Ostavi recenziju
Currently, we are not accepting new reviews
Više o Haldorado proizvođaču
Mađarski proizvođač kvalitetnog pribora i mamaca za ribolov fokusiran na feeder ribolov.
Sve se proizvodi u Mađarskoj od 2008. godine.
Podmarka im je "by Dome" pod koju spadaju kvalitetni feeder štapovi, role, najloni i ostali pribor.