DAM Base-X Allround dvodjelni štap 30-60gr 240cm

SVS70371

28,80 

• DAM Base-X Allround dvodjelni štap dužine 240cm, za sisteme težine 30-60gr
• Lagani i snažni fiberglasni blank
• Kvalitetno grafitno sjedište za mašinicu tipa DPS
• Trajna i udobna EVA drška
• Kvalitetne vodilice
• Dolazi u platnenoj vrećici

1 na zalihi

product-page-trustmarks
Opis

• Dam Base-X Allround je savršen izbor za ribolovce koji traže pristupačan i svestran štap pogodan za različite tehnike ribolova i vrste riba. Izrađen je od osjetljivih, ali snažnih fiberglasnih blankova kako bi osigurao jasnu indikaciju griza i omogućio pravilno postavljanje udice.

• DAM Base-X Allround dvodjelni štap dužine 240cm, za sisteme težine 30-60gr
• Lagani i snažni fiberglasni blank
• Kvalitetno grafitno sjedište za mašinicu tipa DPS
• Trajna i udobna EVA drška
• Kvalitetne vodilice
• Dolazi u platnenoj vrećici

Materijal štapa

Fiberglass

Štap dužine

240cm

Štap sekcija

2-djelni

Štap za varalicu

30-60gr

Proizvođač

DAM

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija

Ostavi recenziju
Currently, we are not accepting new reviews
Više o DAM proizvođaču
DAM logo

DAM SPAJA SVOJU POVIJEST I TRADICIJU SA SUVREMENIM I INOVATIVNIM RAZVOJEM PROIZVODA
Izraz legendarni ponekad se pretjerano koristi u modernom svijetu, posebno kada je riječ o ribolovu, ali to je superlativ koji savršeno opisuje DAM (ili Deutsche Angelgeräte Manufaktur). Njemačka marka izvorno je osnovana davne 1875. godine, što je čini jednom od najstarijih robnih marki pribora za pecanje na svijetu. Kroz svoju dugu i slavnu povijest, DAM je postigao mnoga velika priznanja, uključujući to što je bio jedan od prvih europskih brendova koji je 1970-ih ponudio štapove za pecanje izrađene u potpunosti od ugljika, stvarajući prvu njemačku markiranu pecaljku s patentom i zaštitnim znakom DAMYL, lansirajući svjetski poznatog brenda Quick reel i stvaranje milijunski prodanih EFFZETT spinnera i žlica. S više od 145 godina povijesti, ne bi trebalo biti iznenađenje da je DAM uspio postići takva postignuća i da je toliko poznat i voljen među ribičima diljem svijeta.

Možda je jedna od najvažnijih prekretnica u povijesti DAM-a bila kada je postao dijelom Svendsen Sport grupe 2003. Od tada, kroz ulaganja i fokus na kontinuiranu inovaciju i razvoj proizvoda, marka je postigla mnogo. Kroz sve svoje proizvode, DAM ima za cilj ponuditi ribičima svih razina iskustva ribolovni pribor na koji se mogu osloniti – po svim cjenovnim razredima. Bilo da želite uloviti nekoliko zubatih grabežljivaca poput štuke, smuđa ili smuđa, pripitomiti šarana ili uloviti neke teško borbene slanovodne vrste iz dubokih mora kao što je bakalar, DAM ima odgovore. DAM spaja svoju povijest i tradiciju s modernim i inovativnim razvojem proizvoda, koji osigurava ispunjavanje najviših standarda kvalitete, a sve s fokusom na zadovoljenje rastućih zahtjeva današnjih ribolovaca. DAM je brend kojem ribiči vjeruju već jako dugo i vjerovat će još dugo.

DIO VELIKE OBITELJI BRENDOVA ZA UDIČARSTVO
Svendsen Sport A/S je vodeći europski dobavljač pribora za sportski ribolov. Sa sjedištem u blizini Kopenhagena u Danskoj, mi inoviramo, razvijamo, prodajemo i prodajemo proizvode u velikom broju zemalja u Europi, Aziji, Australiji, Americi preko vlastitih prodajnih tvrtki i agenata. Naši najpopularniji brendovi su Savage Gear, DAM, Prologic, Quick, Okuma, Scierra, Water Wolf, IMAX, Ron Thompsom, MadCat, Effzett. Imamo više od 180 zaposlenika s prodajom većom od 400 milijuna DKK.