Prijava Registracija

Prijava na račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Kreirajte račun

Obavezno ispunite polja označena sa zvjezdicom(*).
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Email *
Potvrdite email *
Captcha *
 
Vaša košarica je prazna.
Haldorado Haldorado Fluo Energy prihrana 800gr • Dostupne arome:• Plava fuzija• Crna sila• Nova serija Fluo Energy primame ne privlači pozornost sa.. Product #: HFE 0 based on 0 reviews Regular price: $32.00 $32.00 http://schema.org/InStock
Proizvođač: Haldorado
Šifra proizvoda: HFE
Raspoloživost: 17

32.00 kn

Odaberite:

* Aroma:

• Dostupne arome:
1) Plava fuzija:
• Primama Plava Fuzija se uvelike razlikuje od ostalih Fluo Energy primama, jer joj je boja zbilja atraktivna i uočljiva, ali nikako nije previše napadna. Ova primama je zapravo savršena kombiacija moderne, ekstravagantne mješavine, koja je u isto vrijeme je maksimalno pogodna za lov opreznih, starih šarana. Potpuno je bez ribljeg brašna, međutim visoki je omjer sastavnica kukuruznog podrijetla, te tako čini hranu visokih energetskih vrijednosti, bogatu ugljikohidratima. Tekstura mu je homogena, tako se postupno otapa, ali sadrži nešto krupnijih žutih zrnaca, koje sigurno neće izbjeći pozornost krupnijih riba. Plava Fuzija je idealan izbor za ribolov u hladnoj vodi, ali je  djelotvorna i na vodama pod velikim pritiskom, na natjecanjima, odnosno čak i na prostranim prirodnim jezerima!
2) Crna sila:
• Crna Sila/Black Power, se uvelike razlikuje od ostalih Fluo Energy pimama, jer ovoj boja uopće nije jarka, ali svakako privlači pozornost! Mrkla crna mješavina prilikom otapanja stvara taman oblak , koji privlači pozornost ribe, a opet uspavljuje njihovu sumnjičavost. Ovaj proizvod zapravo nije drugo, nego prerađena inačica jedne od naših najuspješnijih primama, Crnog s Peletima, prilagođena za method tehniku. Ne sadržava nikakva krupna zrna, potpuno je homogene konzistencije, te se tako brzo i ravnomjerno otapa. Crna sila je stvorena izrazito za ribolov u hladnoj vodi, ali preporučuje se i za ribolov na jezerima pod velikim pritiskom, na natjecanjima i na manjim vodama. Aroma ribljeg brašna, srednje grube granulacije.
--
• Nova serija Fluo Energy primame ne privlači pozornost samo pažljivo odabranim sastavom, jedinstvenom harmonijom okusa i mirisa, nego i sa svojom spektakularnom pojavom. Nakon miješanja je još vidljivija njezina intenzivna boja, koja se u vodi polako, postupno otapa, te stvara ogroman oblak u boji. To primami daje jednu takvu dodatnu privlačnost, kojoj riba ne može odoljeti. Oblak, koji se stvara tijekom otapanja, je drevna poruka ribi, koja znači hranu i aktivno prisustvo drugih riba, koje ruju po dnu.
• A kad iz radoznalosti doplivaju bliže, osjetivši fine okuse i arome, gotovo je sigurno, kako će započeti žestoko hranjenje, te je samo pitanje vremena kada će pronaći i mamac na udici.
• Svaki proizvod iz serije smo razvili za ciljani, selektivni lov šarana, s bilo kojom ribolovnom tehnikom.
• NIJE ZA LJUDSKU ISHRANU
• Proizvedeno u Mađarskoj

Nema komentara za ovaj proizvod.
Napiši komentar
LošeIzvrsno