• Celulozni polupropusni ovitak sa jednom stranom već zavezanom mesarskom špagom
• Debljine: fi65, 75
• Derma crijeva za salamu kolagenska dolaze u komadima dužine 50cm, 5 crijeva u jednom pakiranju
• Ovitak je namjenjen za polutrajne i kuhane kobasice
• Svježe proizvedeno u EU
• Crijeva su porozna (šupljikava) i crvene boje
• Maksimalna temperatura za kuhanje 72C
• Prije punjenja ovitak namočiti u toploj vodi temperature 35C na 30min
• Ovitak se može dimiti i kuhati
• Ovitak nije jestiv
• Čuvati na suhom i tamnom mjestu
• Najbolje upotrijebiti do 12/2022.
Na zalihi
• Crijeva za salamu kolagenska dolaze u komadima dužine 50cm sa jednom stranom već zavezanom mesarskom špagom
• Prodaja i cijena je za 1 komad (50cm)
• Debljine: fi45, 50, 55
• Svježe proizvedeno u EU
• Služe za kobasice, salame, kulen, krvavice itd
• Crijeva su porozna (šupljikava) i crvene boje
• Maksimalna temperatura za kuhanje 72C
• Prije uporabe držati 15-20min u vodi sobne temperature (20C) sa 10% kuhinjske soli
Nema na zalihi
• Panza kolagenska crijeva za kolinje sadrže po 10 metara crijeva u pakiranju
• Prodaja i cijena je za 10 metara
• Debljine: fi40, 45, 50, 55, 60
• Svježe proizvedeno u Mađarskoj, rok valjanosti do kraja 2023.
• Kvalitetna, u našoj ponudi više od 20 god.
• Služe za kobasice, salame, kulen, krvavice itd
• Crijeva su porozna (šupljikava)
• Maksimalna temperatura za kuhanje 72C
• Prije uporabe držati 15-20min u vodi sobne temperature (20C) sa 10% kuhinjske soli
Na zalihi